Welkom

Het plan om Ricky beter te maken gaat veranderen!

Het plan om Ricky beter te maken gaat veranderen! Zoals iedereen wel weet begint de tijd te dringen. Vanuit Philadelphia is er  nog steeds geen toestemming gegeven voor de opening van de studie en we hebben geen tijd meer te verliezen. Ook wij zijn inmiddels op de hoogte van de Immuuntherapie die in Duitsland wordt gegeven aan de Greifswald Universiteit.


Omdat we niet meer kunnen afwachten op een reactie vanuit Philadelphia is de vader van Ricky afgelopen woensdag afgereisd naar Duitsland. Hij heeft daar een goed gesprek gehad met Dr. Lode van Greifswald Universiteit en een expert op het gebied van Neuroblastoom. Hij heeft de hele situatie met Dr. Lode besproken. Dr. Lode wil Ricky absoluut behandelen. Zoals de situatie nu is gaan we binnen 1-2 weken naar Greifswald voor de 1ste behandelingen.

Blijf Ricky op alle manieren steunen. Ook de behandeling in Duitsland kost veel geld.  We hebben ieders steun hard nodig.

Zodra we alle exacte informatie hebben vanuit Duitsland wordt het op de site vermeldt.


Vechten…dat is precies wat onze zoon Ricky (11) nu al bijna 6 jaar doet. Vechten tegen de ziekte Neuroblastoom. Neuroblastoom is een zeldzame vorm van kanker bij kinderen. Jaarlijks worden zo'n 25 kinderen getroffen door Neuroblastoom waarvan slechts 20% deze ziekte overleeft. Wij doen er alles maar dan ook alles aan om te zorgen dat Ricky bij deze 20% hoort.

Om Ricky beter te maken moet hij na alle behandelingen in Nederland op korte termijn voor een speciale behandeling van 10 maanden naar Philadelphia in Amerika. Het Childrens Hospital of Philadelphia (CHOP) is op dit moment het enige ziekenhuis ter wereld waar ze deze speciale behandeling, een immunotherapie voor neuroblastoom-patiëntjes geven. Deze 10 maanden durende behandeling is loodzwaar, maar het vergroot de overlevingskansen met zo'n 20%. Ricky heeft van de artsen in Philadelphia en Nederland groen licht gekregen om deze behandeling te ondergaan. Dus vertrekken wij binnenkort met ons gezin naar Amerika om Ricky te laten behandelen.

De behandeling wordt door onze zorgverzekeraar (Ohra) vergoed. Alle bijkomende kosten zoals 10 maanden huisvesting, school, levensonderhoud, reiskosten ed niet. Dat is een financiële last die wij als gezin niet alleen kunnen dragen. Daarom organiseren we de komende periode allerlei activiteiten en evenementen om geld in te zamelen voor deze reis en verblijf in Philadelphia. We hopen daarbij op uw hulp.

Enorm bedankt Jasmin en Rick Janssen