Contact

Contactgegevens

Woensdag 21 september 2011 is bij de notaris de stichting Fight 4 Ricky opgericht.

Bestuur:

Voorzitter: Bart Wientjens (contactpersoon)
E-mail: bart.wientjens@fight4ricky.nl

Secretaris: Ewald de Raaf
E-mail: ewald.deraaf@fight4ricky.nl

Penningmeester: Marc Sagius
E-mail: marc.sagius@fight4ricky.nl

 

Postadres:
Stichting Fight 4 Ricky
Louise Henriƫttestraat 3
2595 TN DEN HAAG

 

Heeft u vragen over de stichting, ideeƫn voor acties of wilt u zelf een bijdrage leveren kunt u contact opnemen via email.
Het mailadres is info@fight4ricky.nl.

Het rekeningnummer is Rabobank, 1529.52.748 t.n.v. Stichting Fight 4 Ricky.

IBAN: NL06RABO0152952748
Swiftcode: RABONL2U

Het KvK nummer van de Stichting Fight 4 Ricky is KvK 53591127 Den Haag.

Fight-meter

Het plan om Ricky beter te maken gaat veranderen! Zoals iedereen wel weet begint de tijd te dringen. Vanuit Philadelphia is er nog steeds geen toestemming gegeven voor de opening van de studie en we hebben geen tijd meer te verliezen. Ook wij zijn inmiddels op de hoogte van de Immuuntherapie die in Duitsland wordt gegeven aan de Greifswald Universiteit.

Omdat we niet meer kunnen afwachten op een reactie vanuit Philadelphia is de vader van Ricky afgelopen woensdag afgereisd naar Duitsland. Hij heeft daar een goed gesprek gehad met Dr. Lode van Greifswald Universiteit en een expert op het gebied van Neuroblastoom. Hij heeft de hele situatie met Dr. Lode besproken. Dr. Lode wil Ricky absoluut behandelen. Zoals de situatie nu is gaan we binnen 1-2 weken naar Greifswald voor de 1ste behandelingen. Blijf Ricky op alle manieren steunen. Ook de behandeling in Duitsland kost veel geld. We hebben ieders steun hard nodig. Zodra we alle exacte informatie hebben vanuit Duitsland wordt het op de site vermeldt.